Cafe Damascus Oy

Postiosoite: Sturenkatu 11, 00530 Helsinki

Y-tunnus: 2831142-5

IBAN: FI60 5000 0120 3864 29

SWIFT: OKOYFIHH

Tavoitat meidät numerosta: +358 40 678 2499, mailitse: info@damascushelsinki.org (preferably in English!) tai käyttämällä oheista yhteydenottolomaketta.

Damascusta pyörittää

Soul of Damascus

Hanan Sneih

Hanan Sneih on syyrialainen yrittäjä ja vapaa taiteilija. Hän kasvoi suuressa perheessä Syyrian eteläosassa. Sieltä hän peri rakkauden perinteisiin ruokiin ja vieraanvaraisuuteen äidiltään.

Hanan saapui Suomeen 2015 vuoden lopussa turvapaikanhakijana. Hänelle myönnettiin oleskelulupa, jonka päätöksen pohjana oli vahva näyttö hänen tekemästä kovasta työstä ja ammatillisesta yrittäjyydestä Cafe Damascuksen parissa.

Syyrialaisena queer naisena Hanan on työskennellyt luodakseen kaupunkiin turvallisen tilan, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi. Hän haluaa hyödyntää kohtaamisten kautta ihmisten taitoja, tarinoita ja kokemuksia tuoden kaikki saman pöydän ääreen.

Tammikuusta 2020 asti Hanan Sneih, joka on yksi alkuperäisistä perustajista astui johtajan tehtäviin ja on tällä hetkellä ainut firmaa pyörittävä henkilö.

“Meillä kaikilla on jotain tarjottavaa ja maailma rikastuu vain jos tuomme tarinamme, kokemuksemme, taitomme yhteiseen pöytään jaettavaksi.”

Hananin tavoitat osoitteesta: hanan@damascushelsinki.org