Cafe Damascus Oy

Postiosoite: Sturenkatu 11, 00530 Helsinki

Y-tunnus: 2831142-5

IBAN: FI60 5000 0120 3864 29

SWIFT: OKOYFIHH

Tavoitat meidät numerosta: 044 912 1159, mailitse: info@damascushelsinki.org (preferably in English!) tai käyttämällä oheista yhteydenottolomaketta.

Tiimi

Soul of Damascus

Hanan Sneih

Hanan kasvoi suuressa perheessä Etelä-Syyriassa. Välillä perhe asui joitain vuosia Venezuelassa isän töiden vuoksi, mutta mukana kulkivat syyrialaiset perinteet, etenkin oman maan reseptit. Sukunsa naisilta Hanan peri rakkauden ja kunnioituksen ruokaa kohtaan, ja Café Damascuksessa hän on päässyt esittelemään lempiruokiaan myös muille.

Hanan vastaa Cafe Damascuksen cateringistä. Vähällä vapaa-ajallaan Hanan maalaa ja näyttelee, viimeksi Svenska Teaternin produktiossa.

Hananin tavoitat osoitteesta: hanan@damascushelsinki.org

Co-founder

Wisam Abboud

Wisam on koulutukseltaan insinööri, itseoppinut yrittäjä ja monitoimimies. Ensimmäiset ravintola-alan kokemuksensa hän keräsi kotikaupungissaan Syyriassa yliopisto-opintojen ohessa ja viimeiset pari vuotta hän on keskittynyt pyörittämään Café Damascusta aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, seitsemän päivää viikossa.

Wisam hoitaa Cafe Damascus Kalliolan ja Damascus Oyn asiat. Joskus, kun hän ehtii, hän käy pelaamassa jalkapalloa.

Kirjoita Wisamille: wisam@damascushelsinki.org

Remote Worker

Yasmin Abboud

Yasmin on yksi Damascuksen perustajista ja Wisamin sisko. Yasmin on intohimoinen ruuanlaittaja, rautahermoinen keittöammattilainen ja myös lahjakas kokki. Alusta saakka Yasmin on suunnittellut ja valmistanut Damascuksen vaihtuvia lounaita ja osallistuu kahvilan pyörittämiseen catering-keikoilla ja tapahtumissa. Yasmin on idearikas maailmankansalainen joka katsoo niin ympärilleen kuin tietysti aina eteenpäin.

Moikkaa Yasminia: yasmin@damascushelsinki.org